Flyskræk behandling der virker

Flyskræk er noget som rigtigt mange mennesker lider under. Det sætter begrænsninger for at nyde flyture (eller overhovedet at komme på dem), og holder os tilbage fra at slappe af.

Men det er ikke nødvendigt at døje med flyskræk. Der findes mange behandlinger for flyskræk, og mange af dem er rigtigt effektive.

En af de mest populære og velfungerende former er hypnose (og NLP). Hypnose og NLP tilbyder en meget hurtig og effektiv behandling af flyskræk - fordi der sættes ind der hvor problemet ligger: nemlig i underbevidstheden.

Hypnose som flyskræk behandling

Hypnose og NLP går ind og ændrer på de tanker vi har om flyvning, og fjerner derved "trykket på de tangenter" som står bag selve flyskrækken. Du kan kalde det en omprogrammering, og det er utroligt effektivt.

Andre flyskræk behandlinger handler om at lære en masse om flyvning, flyvemaskiner og så prøve igen og igen, til man får trænet flyskrækken ud af kroppen. Omend det også kan virker, så sætter det nogle væsentlige begrænsninger - nemlig at du skal have god tid, sikkert også ekstra penge og du skal kunne overtale dig selv til at slås ansigt-til-ansigt med flyskrækken. I Hypnose og NLP springer vi uden om den direkte konfrontation, øvelsen og tiden. Du kan læse meget mere om hvordan det virker på næste side.

Næste side: Læs om hypnose virker for dig

 

Hvis du vil have en hurtig og effektiv flyskræk behandling med hypnose, kan du købe en her

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA