Udtalelser

Jeg vil gerne takke dig for dit kursus mod flyskræk. Jeg er lige vendt hjem fra en drømmeferie, hvor jeg for første gang kunne nyde flyturen. Mange tak!
- Anette H.


Hej Malte. Jeg vil bare fortælle dig, at jeg er så glad for at jeg fandt jer på nettet. Jeg er helt tryg ved tanken om, at skal op at flyve igen, og det skal jeg snart. Jeg havde ellers bestemt jeg ville til lægen, og have nogle beroligende piller og evt. noget jeg kunne sove på inden jeg skulle op at flyve igen. Men det vil jeg slet ikke nu. Jeg er helt tryg. Jeg vil lige sige at jeg før har prøvet nlp, og vidste hvordan jeg skulle komme helt ind i mig selv. Det er meget vigtigt at man fuldstændig giver slip. At man er total afslappet. Man kan godt have nogle tanker mens man lytter til jer, men man skal bare lade dem passerer. Det er fantastisk hvordan man kan påvirke sin underbevidsthed. Det er 100 procent sikkert det virker. Tusind tak forhjælpen
- Mona K.


Du har virkelig ændret mig liv for mig, jeg føler at verden er åben for mig nu.
- Peter F.


Min datter kom ud at flyve for første gang efter vi havde lyttet til hypnosen, sidst måtte vi vende om i lufthavnen, så det var virkelig en god investering!
- Anne-Mette

 

Jeg har været rigtig glad for din cd med flyskræk kursus.

Min tur gik til Portugal den 24. august 2010, som er på 4 timers flyvetid,

jeg var slet ikke nervøs på nogen måde, som jeg har været før, (sad med hænderne krammet og var helt ude af den, for bare at komme ind i flyet).

Denne gang var det ikke noget at tale om, jeg gik om bord, var helt afklaret med at skulle ud og flyve, min kæreste synes, det var så fantastisk, at den

ændring, der var sket, jeg skal snart afsted igen, hvor er jeg bare glad, fordi jeg fandt ud af, at kontakte dig.

Tak Malte, nu kan jeg komme videre, næste år skal jeg til Hong Kong, og besøge noget familie, glæder mig, det er en lang flyvetur, men jeg er frisk til at prøve, har altid haft meget gå på mod.

Mange venlige hilsener fra

Dorte Kaia Iseli ( 57 år ) 

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA