Virker det for dig?

Næsten alle de emails og opkald jeg får handler om netop dette. Se videoen om programmet herunder og læs om hvordan det virker nedenfor:

 

Hypnose er utroligt effektivt, det har bevist sit værd over en lang periode og er blevet anerkendt i hele samfundet som et godt alternativ til andre behandlingsformer.

Dine symptomer på flyskræk er unikke, men din skræk er ikke.

Det kan sagtens føles som om at du er den eneste som har problemet, men faktisk har rigtigt mange mennesker forskellige typer af skræk, angst og fobier. 

Det kan være du også tror at netop din skræk eller fobi ikke kan kureres, eller i hvertfald ikke uden måneder af smertefuld og ubehagelig terapi. Du tror måske at din flyskræk er undtagelsen der bekræfter reglen, og at du har "haft det for længe", at det er værre end coachen/psykologen kan forestille sig – og at de ikke forstår hvor seriøst og begrænsende det er.

Men der findes en "kur". Det er en teknik fra NLP kaldet for ”Fast Phobia Cure” – Hurtig fobi-kurering. Den er hurtig og behagelig – og terapeuter som kender til fobier og har lært at bruge den kan hjælpe dig. Endda på meget kort tid.

Fobikurering

Teknikken fjerner effektivt frygten/angsten og hele reaktionen på en given stimuli – f.eks. det at du skal ud og flyve. Den gør at du efter fobikureringen kan reagere som du gør med alle andre hverdagsting og situationer – afslappet og uden nogen frygt.

Teknikken er så stabil og sikker, fordi den går direkte i kødet på det, som får "fobien" til at springe frem. Så selvom dine symptomer er unikke, så fungerer en angst på samme måde i alle mennesker – og kan derfor behandles med samme teknik. Stort set alle typer skræk og fobi kan fjernes med fobikureringen, også ved længerevarende, omfangsrige og alvorlige fobier.

Fordelene ved fobikurering

Hurtigt: Behandlingen kan som regel klares med en enkelt session (i dit tilfælde en gennemlytning). Hjernen lærer hurtigt – den lærte at gøre dig skræksslagen for at fly og flyvning på kort tid og kan afvænnes på samme korte tid. Det kræver IKKE langtidsbehandling.

Sikkert: Du skal ikke udsættes for flyvning eller andet som har med flyskræk at gøre som en del af forløbet og du får ikke brug for at skræmme dig selv fra vid og sans for at slippe af med din angst.  Du får lov at slappe af og skal bare følge min stemme der guider dig.

Ikke påtrængende: Du behøver ikke at fortælle en masse personlige detaljer af dine oplevelser med skrækken.

Let: Du skal bare lytte til lydbogen og følge den trin for trin.

Hvordan får jeg det til at virke?

For at få den bedste effekt af lydbogen er følgende råd gode at følge:

For at sikre at det virker, selvom jeg ikke er tilstede, har jeg bygget det hele ind i en hypnose og har lagt to ekstra teknikker ind. Hver især er de 3 teknikker stærke nok til at fjerne din fobi, og for at du kan være helt sikker vil jeg hellere give dig ”for meget” i stedet for kun lige det nødvendige.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA